If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, някой знае ли дали задните спирачни апарати на 2.0TS и 2.0JTS (156-SW) са взаимозаменяеми?
ако е тая 2.0 ТС от подписа ти мисля че не са, защото JTS а е с по-голям диск, съответно ти трябват накладки, дискове, апарати и ламарините и си с тунинг задни спирачни апарати и дискове.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Как да си сменя крушките в интериора тези в средата на тавана до предното стъкло.По точно на къде се бута пластмасата, за да достигна до крушките без да я счупя.
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
Lancia Lybra 2.4JTD 03' 150 hp
Как да си сменя крушките в интериора тези в средата на тавана до предното стъкло.По точно на къде се бута пластмасата, за да достигна до крушките без да я счупя.
На никъде не се бута, просто го издърпай надолу. На широката страна има по две ламаринки, които го държат.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Колеги от известно време когато дам на контакт се чува като някакво шумолене доста звучно в таблото все едно се отварят и затварят някакви клапи и така доста време преди да изчезне.Някой да му се е случвало подобно нещо
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
Lancia Lybra 2.4JTD 03' 150 hp
Колеги от известно време когато дам на контакт се чува като някакво шумолене доста звучно в таблото все едно се отварят и затварят някакви клапи и така доста време преди да изчезне.Някой да му се е случвало подобно нещо
На мен. Обикновено би трябвало да го прави при откачане или слаб акумулатор. Клапите заемат изходни позиции.
При мен е така от както съм я взел.Защо ако е слаб акумулатора ?
В момента на паленето тока е много слаб и клапите се настройват след това, все едно е бил изключен акумулатора.
Но при нас това става още когато се даде на контакт.
При мен вече не. Защото блокира една от клапите може би.
Не знам как е правилно
Comment